Hotel Milaan

Hotel Milaan

Italië en met name Milaan mag zich verheugen op een steeds grotere stroom toeristen. Dat komt omdat de Milanezen vriendelijk zijn en omdat Milaan een prachtige stad is. Om die toename van toeristen op te vangen zijn er vele hotels in de stad. Van goedkope hotelletjes tot hele luxe. Voor elk wat wils. Om een goede indruk te geven volgt hier een willekeurige opsomming.
<
<

Informatie Hotel Milaan

Hotel Principe Di Savoia

Een super 5 sterrenhotel is Hotel Principe Di Savoia. Ligt in de buurt van de betere winkelbuurten. Hier ontmoet oud en nieuw elkaar. Ouderwetse service en ultramoderne uitvindingen op het gebied van ontwerp en technologie. Er zijn een fitness- en een schoonheidssalon aanwezig. Wil je een baantje trekken dan kan dat ook in het zwembad. Verder is er ook nog een Turks bad en een sauna. Er zijn maar liefst 401 kamers die compleet zijn ingericht. Voor de toerist maar ook voor de zakenman.

Hotel Romana Residence

In hartje Milaan staat het 4 sterrenhotel Hotel Romana Residence, aan de Corso di Porta Romana. 55 kamers en 28 suites. Een aantal is uitstekend geschikt voor niet-rokers. Is een ideale plaats om van hier uit Milaan te verkennen.

Prime Hotel Mythos

53 prima ingerichte kamers telt dit 4 sterrenhotel. Vriendelijkheid en topservice zijn de sleutelwoorden hier. Ook zijn een aantal kamers gereserveerd voor niet-rokers.

Hotel The Gray

21 bijzonder goed uitgeruste kamers telt dit luxe 5 sterrenhotel Hotel The Gray. Ligt midden in het centrum, wat wil je nog meer! Dit hotel heeft zelfs kamers voor gehandicapten. Verder biedt dit hotel een restaurant aan waar je ook vegetarisch kunt eten. Een gezellige bar is troef voor het afsluiten van een geweldige dag in Milaan.

Holiday Inn Milan

Een zeer goed bekendstaand hotel is Holiday Inn Milan. De 3 sterren doen dit hotel eer aan. 234 kamers staan voor je klaar. Elke kamer is van alle gemakken voorzien. Verder een gezellig restaurant en een bar voor de late uurtjes.

Hotel Ornato

De juiste accommodatie en de juiste dienstverlening tref je in het Hotel Ornato. In totaal 144 kamers die er prima en verzorgd uitzien. De 4 sterren zijn dan ook verdiend!

Atahotel Fieramilano

Op loopafstand van het kloppend centrum van Milaan ligt het Atahotel Fieramilano. Een klasse 4 sterrenhotel met 238 kamers. Dit hotel beschikt over eigen parkeerplaatsen. De kamers zijn uiterst luxueus ingericht. Echt voor de verwende zakenman of toerist. Er is een prima restaurant aanwezig en een erg gezellige bar. Daar kun je de andere gasten ontmoeten en een praatje mee maken.

Hotel la Residence

Een heel aardig middenklasse hotel met 3 sterren is Hotel la Residence. 60 kamers waarvan sommigen geschikt voor gehandicapten. Op je kamer kun je je zaken gewoon voortzetten. Het restaurant heeft ook een terras.

Hotel Zefiro

Niet ver van het centrum gelegen is het Hotel Zefiro. 3 sterren, totaal 57 kamers. Uiterst vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt.

Mozart Hotel

Erg gunstig gelegen. Parkeerplaatsen bij het hotel aanwezig. De kamers zijn voorzien van alle comfort. 4 sterren en 119 kamers. Ook voor niet-rokers zijn kamers aanwezig.

Glamour Apartments

5 sterren heeft Glamour Apartments. Slechts 6 kamers maar wat voor kamers! Deze voldoen echt aan de allerhoogste eisen van vandaag de dag. Ook een whirlpool is aanwezig. Laat je maar eens lekker verwennen.

Hotel Tiziano

Vlakbij de autoweg en vlakbij het centrum van Milaan ligt het Hotel Tiziano. De receptie staat 24 uur per dag voor je klaar. Prima ingerichte kamers en prima bedden om `s nachts heerlijk in te slapen. Uiteraard heeft dit hotel een bar en ook een café/bistro. 4 sterren en 54 kamers.

Natuurlijk zijn er nog veel meer hotels in Milaan. Bovenstaande was slechts een kleine greep uit het reusachtige aanbod. De ene toerist wil een goedkope overnachting, de andere wil het fijne van het fijne. De keus is dus helemaal aan jou!

Top reisorganisaties