Treinreis Milaan

Treinreis Milaan

Met de trein kun je rechtstreeks vanuit ons land naar Milaan toe. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Voor minder dan 60 euro heb je een retour. En, je reist in de nacht. De volgende ochtend ben je er al want de reis duurt ongeveer 12 uur.
<
<

Informatie Treinreis Milaan

Opstapplaatsen

Je kunt op diverse perrons in ons land instappen. Amsterdam Centraal, Arnhem en Utrecht Centraal. Er gaan dagelijks meerdere reizen heen. Je kunt via Parijs maar dat is om of je moet voldoende tijd hebben. Je kunt ook via Duisburg naar Milaan.

Voordelen van een treinreis

Je kunt op enkele plaatsen instappen. Er is altijd wel iemand die je naar het station brengt. Vandaar trein je lekker rustig naar een instapplaats. Een trein die naar Milaan gaat is bijzonder luxe uitgevoerd. Een toilet, logisch, maar er zitten ook slaapplaatsen in, een treinrestaurant en altijd fijne banken. Aangezien je wordt vervoerd hoef je zelf niet te chauffeuren. En dat niet alleen, met een auto ben je ook nog eens een stuk duurder uit. Niet alleen brandstof maar ook aan tolwegen. Je reist vaak in de nacht maar vele medepassagiers slapen niet. Je zit dus nooit verlegen om een praatje. Je praat ook met medepassagiers die, net zoals jij, interesse hebben in Milaan. Voordat je het weet ben je er al! En je komt altijd fris en monter aan.

Verblijf in Milaan

Vanaf het station pak je een taxi die je naar je hotel brengt. Dat hotel had je natuurlijk allang van te voren geboekt. Vanuit jouw hotel ga je van alles ondernemen. En misschien ontmoet je nog wel reisgenoten. Dan wordt alles nog supergezelliger. Na een stevig ontbijt ga je de volgende dag de stad in, om precies te zijn naar het centrum. Daar zie je de mooiste kledingwinkels van heel Milaan, van heel Italië en van de hele wereld. Je komt ogen tekort want er is zoveel te zien, te beleven en te genieten. Na een poos strijk je neer op een terrasje en onder het genot van een lekker hapje en drankje ga je mensen bekijken. Je hebt het goed voor elkaar, alleen of met nog andere mensen. Na een lange maar wel interessant dag kom je in de late avond weer aan in je hotel. Hongerig val je aan op de heerlijke pasta`s en de verrukkelijke wijn. Na het stevig diner ga je even rusten voordat je het nachtleven induikt. Want dat is er hoor in Milaan. Na een drankje aan de bar neem je een taxi en daar ga je.

Uitgaansleven

Hou je van een gezellige bar of café, Milaan heeft het allemaal. Hou je van een bioscoop, dat heeft deze wereldstad ook. Maar natuurlijk wil je naar een discotheek. Nou, ook die zijn er genoeg. De ene is nog mooier dan de andere. Zorg er wel voor dat je perfect gekleed bent, daar houden de Italianen nu eenmaal van. Na een wilde nacht laat je je weer terugbrengen naar je hotel. Misschien heb je de zon wel op zien komen. Geweldig toch! En zal het nog wel even verder gaan. Daar heb je vakantie voor. Alles kan en niks moet.

De vakantie voorbij

Ja, zo gaat dat nu eenmaal. Aan alle plezier komt een einde. Het is allemaal te vlug voorbij gegaan. Je neemt afscheid van het hotelpersoneel en met enige weemoed laat je je naar het treinstation brengen. Je zien weer sommige treingenoten en allemaal hebben ze veel te vertellen. Natuurlijk worden ook de mooiste foto`s getoond. De trein raast al maar verder en voordat je het weet ben je weer op het station in Nederland. Je neemt afscheid van je reisgenoten en even later ben je weer thuis. Je zult nog vaak terugdenken aan die treinreis naar Milaan. En natuurlijk was je verblijf daar tekort. Je neemt je dan ook voor om de volgende keer langer te gaan. Geen weekeinde, geen midweek, geen week maar wel twee weken. En zeker te weten weer met de trein want dat is uitstekend bevallen! Bedankt trein, bedankt Milaan.

Top reisorganisaties